Cardinal Pizzaballa ve heykelcik kalecisi bulunamayan “Evet, biz akrabalarız” – futbol

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,156
0
0
ROMA – Papabili listesinde adını okuyan adı gözlerine atlar. Çünkü çocukluk efsanelerinden birine, unutulmaz bir geçmişin arketiplerine atıfta bulunur. Sormak kaçınılmaz: Kardinal Pierbattista Pizzaballa akrabasıdır Pier Luigi Pizzaballa? Evet, tarihe geçilemez bir heykelcik olmak için düşen altı ve yetmişli Atalanta kalecisi hakkında konuşalım.

Bergoglio'nun ardıllığı için bir Milano yok: Geçen yüzyılda ilk kez

Zita Dazzi tarafından

23 Nisan 2025

Kabul edilemez heykelcik pizzaballa akrabası

Cevap evet: ikisi başlangıç, Pierbattista kalecinin kuzeninin oğlu. 2019'da Kardinal olduğunu söylemek için: “Evet. Atalanta'nın kalecisi Pier Luigi Pizzaballa babamın kuzeni. Ayrıca, herkes gibi, çıkartmaların koleksiyonunu yaptım; ve ben de herkes gibi, asla bulamadım,” dedi. Kurye. Fakat Latinler Kudüs patriği varsa, her şey biliniyorsa, sadece bir sonraki Complave'e gireceği Papabiles rolü için, eski bir numara ve heykelcik tarihinin kim olduğunu hatırlamaya değer.

Pier Luigi Pizzaballa, röportaj: “Bergamo'da '63'ten beri kupayı bekliyoruz. Bu sefer favorileriz”

Emanuele Gamba

15 Mayıs 2024

Pier Luigi Pizzaballa kim

Pizzaballa, Atalanta (iki kez) Roma, Verona ve Milan ile Serie A'da 302 maç topladı. Yine de birçoğu onu albüme eklenmesi için özellikle hatırlıyor. Nadir, çok nadir, elde edilemez. Özellikle, 1963/64 sezonunun bir numarası. Olan şey onu Repubblica'nın kendisine açıkladı: “Panini arşivinde kartonumun nasıl gittiği bilinmiyordu ve Pizzaballa'yı sahipler sayfasına koymak için zaman geldiğinde, yeniden yazdırmaları gerekiyordu, bu yüzden belirli bir süre için beklenmedikti”. Ama evde var: “Avellino'dan bir profesör bana verdi. Eğer ekonomik krize gitmek zorunda kalsaydım, bunu ne kadar değerli olduğunu bilen açık artırmaya koyacağım”.