Bocchetti: “Hüzünlü bir Monza gördüm ama kurtulacağımıza inanıyorum”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,006
0
0
“Hayatta kalmak için her şeyi vereceğim. Üzgün bir takım gördüm ama Parma'dan yeniden başlama arzusu vardı.” Şuna benziyor Salvatore Bocchettitarafından çağrıldı Monza yarışta Alessandro Nesta'nın yerini alacak ve Verona'da elde edilen 'mucizeyi' Brianza'da tekrarlayacak. Basın toplantısında Bocchetti, “Monza kazandığında Verona stadyumundaydım” dedi. Verona'yı kurtardığımda farklı bir hikayeydi, burada farklı bir durum var, burada, Monza'da hedefime ulaşacağıma ikna oldum. C ' Yapılacak çok iş var ama grup orada.”

Monza ve Nesta kovuldu: Bocchetti yeni teknik direktör. Berlin Kahramanlarının Laneti

kaydeden Emanuele Gamba

23 Aralık 2024

İlk meydan okuma Parma'da

Lombards'ın yeni antrenörü transfer piyasası hakkında konuşmuyor çünkü gözünü Cumartesi günü Tardini'de Parma'ya karşı oynayacağı bir sonraki maça dikmiş durumda: “Filizle ilgili aklımda bir şeyler var, hâlâ ne kadar transfer yapabileceğini analiz ediyorum. Parma'yı zor durumda bırakabilirim. Bu maçtan itibaren menajerim beni aradı ve hemen evet dedim, daha önce edindiğim tecrübeyi getireceğim. birçok antrenör var.”

Palladino'ya telefon görüşmesi

Bocchetti, Monza'nın eski teknik direktörü arkadaşı Palladino ile konuştuğunu söylüyor: “Onunla çok özel bir ilişkim var. Onunla telefonda konuştum. Monza dünyasının ne olduğu konusunda bana ondan daha iyi kim tavsiye verebilir. Yapmıyorum.” Sorumluluklarımı da gizlemiyorum, Berlusconi adına da bu görevi kolaylaştıracak bir kadroya sahibim. Bu kulüpte çalışmak büyük bir onurdur.”

Bianchessi: “Takım son sırada değil”

Bocchetti'nin yanında Monza'nın sportif direktörü var. Mauro Bianchessi: “Bu takım son sırayı hak etmiyor, tek hedef kurtuluş, diye güvence verdi – Transfer piyasası mı? En iyi satın alma Parma ve Cagliari'den puan almak, sonra bunu konuşuruz. Nesta'dan ayrılmak değildi” Kolay çünkü Galliani on yılı aşkın bir süredir onunla bir ilişki içinde ama yönümüzü değiştirmemiz gerekiyor. Bu takım son sırada değil.”

Konular