Biden ısrarla soru soran muhabiri azarladı: Dediklerimi anlamıyorsan yanlış meslektesin

BanaDediKi

Global Mod
Global Mod
26 Eki 2020
1,482
0
0
Biden ısrarla soru soran muhabiri azarladı: Dediklerimi anlamıyorsan yanlış meslektesin ABD Lideri Joe Biden, Rusya Devlet Lideri Vladimir Putin ile İsviçre’nin Cenevre kentinde yüz yüze görüşmesinin akabinde basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısının akabinde kürsüden ayrılan Biden’a, kapıdan çıktığı sırada bir muhabir, “Putin’in davranışlarını değiştireceğine sizi ne bu kadar inandırıyor” diye sordu. “Benim bu biçimde bir teminatım yok, neler oluyor niye daima bu biçimde yapıyorsun” diyerek muhabire bağıran Biden, muhabire, “Ben ne vakit bu biçimde bir şey söylemiş oldum” dedi.

BİDEN SONLANDI

Beden lisanından sonlandığı ve gergin olduğu anlaşılan Biden muhabire, Putin ile ilgili olarak, “Ben dedim ki, davranışlarını değiştirecek şey, dünyanın geri kalanının onlara reaksiyon vermesi ve dünyadaki ehemmiyetlerini azalmakla olur” tabirlerini kullanarak, “Bir teminat değil, yalnızca gerçekleri söylüyorum” dedi.

YANLIŞ MESLEKTESİN

Muhabirin ısrarla Putin’in daha evvel değişmediğini ve Biden’ın bu kaideler altında görüşmeyi nasıl yapan olarak değerlendirdiğini sorması üzerine Biden muhabire, “Eğer bunu anlamıyorsan yanlış meslektesin” dedi.
MUHABİRDEN ÖZÜR DİLEDİ

Konferansın akabinde ABD’ye dönüş için başkanlık uçağına binmedilk evvelce Biden muhabirden özür diledi. Biden, “Çabuk sinirlendiğim için özür dilerim. Asla olumlu sorular sormuyorsunuz” dedi.

Muhabir ise sorduğu sorunun hakikat olduğunu belirterek, “Putin görüşmenin akabinde basın konferansında eleştirildiği şeylerin bir kısmını tekrar yaptı” tabirlerini kullandı. Biden ise, “Buraya yapmak için geldiğim şeyi yaptım” dedi.