Britanya Futbol Federasyonu, Tottenham'ın orta saha oyuncusuna 7 maç ceza verdi. Rodrigo BentancuGüney Koreli takım arkadaşına yönelik ırkçı sözler için r Oğlu Heung-min Uruguay televizyonunda bir röportaj sırasında. Diskalifiye edilmesine neden olan ceza, geçen Haziran ayında Son'dan bahseden Bentancur'un şakayla karışık şöyle dediğine dayanıyor: “Oğlum? O da onun kuzeni olabilir, çünkü hepsi aynı görünüyor”. Federasyon tarafından kendisine karşı anında disiplin soruşturması başlatılmasına neden olan ve bugünün diskalifiye edilmesiyle sonuçlanan bir şaka.
Bentancur için para cezası ve eğitim programı
Ayrıca 100.000 pound (yaklaşık 120.000 euro) para cezasına da çarptırılan Bentancur'un ayrıca zorunlu bir yüz yüze eğitim programına katılması gerekecek. FA, yaptığı açıklamada, “Rodrigo Bentancur iddiayı reddetti, ancak bağımsız düzenleme komisyonu bunun kanıtlandığını tespit etti ve duruşmanın ardından kendisine yaptırım uyguladı” dedi.
Bentancur ve Oğlu
Avrupa Ligi'nde oynayabilecek
27 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusu, 26 Aralık'tan önce İngiltere'deki sahalara dönmeyecek; Manchester City, Liverpool ve Chelsea ile Premier Lig maçlarını ve Manchester United ile Spurs Lig Kupası çeyrek finalini kaçıracak. Tottenham'ın Avrupa Ligi maçlarında forma giyebilecek.
Konular
Bentancur için para cezası ve eğitim programı
Ayrıca 100.000 pound (yaklaşık 120.000 euro) para cezasına da çarptırılan Bentancur'un ayrıca zorunlu bir yüz yüze eğitim programına katılması gerekecek. FA, yaptığı açıklamada, “Rodrigo Bentancur iddiayı reddetti, ancak bağımsız düzenleme komisyonu bunun kanıtlandığını tespit etti ve duruşmanın ardından kendisine yaptırım uyguladı” dedi.
Bentancur ve Oğlu
Avrupa Ligi'nde oynayabilecek
27 yaşındaki Uruguaylı orta saha oyuncusu, 26 Aralık'tan önce İngiltere'deki sahalara dönmeyecek; Manchester City, Liverpool ve Chelsea ile Premier Lig maçlarını ve Manchester United ile Spurs Lig Kupası çeyrek finalini kaçıracak. Tottenham'ın Avrupa Ligi maçlarında forma giyebilecek.
Konular