BALMAIN DİZAYNCISI OLIVIER RUSTEING, ŞÖMİNE PATLAMASINDAN daha sonraKİ BÂTIN GÜZELLEŞMESİNDEN BAHSETTİ

BanaDediKi

Global Mod
Global Mod
26 Eki 2020
1,501
0
0
BALMAIN DİZAYNCISI OLIVIER RUSTEING, ŞÖMİNE PATLAMASINDAN daha sonraKİ BÂTIN GÜZELLEŞMESİNDEN BAHSETTİ Olivier Rousteing, geçen ay Balmain’in modaevinin yaratıcı direktörü olarak 10. yılını kutlamak için sadece cüretkâr vizyonu olan bir tasarımcının başarabileceği çeşitten bir gösteriyi sahneledi. 6.000 iştirakçi, Doja Cat’ten bir performans, Naomi Campbell ve Carla Bruni üzere isimlerden podyum yürüyüşleri ve onun Beyoncé’nin nezaketini kutlayan bir seslendirme ile Rousteing markada geçirdiği on yılını, kusursuz imzası haline gelen tüm parlak heybetli havayla taçlandırdı.

Lakin şovun akabinde gazetecilere söylemiş olduği üzere, bu kutlama ruhunun öteki bir sebebi daha vardı. Rousteing, geçen yılın ekim ayında konutundaki bir şöminenin patlaması kararı önemli yanıklara maruz kaldı. Bunun ise dikkat cazibeli ve rahatlık duygusularıyla koleksiyona ışık tutmaya geldiğini deklare etti. Ve 36 yaşındaki Fransız dizayncı, birinci kere sıkıntısını kamuoyuna açtı ve Instagram’a kendisinin, hastaniçin çıktıktan kısa bir süre daha sonra, güzelleşmesine yardımcı olmak için üst bedeninin neredeyse büsbütün bandajlı olarak çekilmiş bir fotoğrafını yayınladı.

Rousteing, “Sonunda bunu paylaşmaya hazır hissediyorum” diye yazdı. “Bunu fazlaca uzun vakittir saklıyorum ve sizin de öğrenmenizin vakti geldi.” Tecrübenin detaylarını paylaşmanın yanı sıra, güzelleşme seyahatinde kendisine yardımcı olan sıhhat işçisine yürekten bir hürmet duruşunda bulundu. “Ertesi sabah Paris’teki Hôpital Saint-Louis’de uyandım,” diye devam etti. “hem de inanılmaz sayıda Covid olayı ile ilgilenen o ünlü hastanenin yetenekli çalışanı benimle inanılmaz ilgilendi. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır.”

Rousteing’in süratli toparlanması kadar etkileyici olan, geçtiğimiz yıl boyunca koleksiyonlar üretmeye devam etmesi ve birfazlaca gösterisinin Covid-19’un getirdiği kısıtlamalarla uğraşırken pist formatını bir daha işlemeye yönelik yenilikçi yaklaşımlarıyla kutlanması. Bunun bir örneği, klâsik moda gösterisini, pandemi boyunca topluluk hissini canlı tutmada oynadığı kilit rol ile değişen teknolojinin ustalıkla bir karışımında, dijital ekranlarda her zamanki ön sıradaki kalabalığın bulunduğu 2021 bahar gösterisiydi.

En son gösterisinde, uygunlaşması boyunca yangının tesirlerini gizlemek için balıkçı yakaları, yüz maskeleri, uzun kollar ve mücevherler kullandığını belirtti. Lakin bugün Instagram’daki gönderisinde Rousteing, yeni bir sayfa açmaya hazır olduğunu ve güzelleşirken bu yıkıcı olayı olumlu bir şey olarak bir daha şekillendirme gayretlerini -geçen yıl boyunca yarattığı kıyafetlerin hoşluğu yardımıyla- açtığını belirtti.

“Son şovum acıyı güzelleştirmenin kutlamasıyla ilgiliydi ve tüm modellere, üretimlere, grubuma, modellere, Balmain aileme, yalnızca 10 yıllık Balmain’ime değil, bununla birlikte takviye olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. bir daha doğuşum” yazdı. Nihayetinde Rousteing’in paylaşmayı umduğu ileti ilham vericiydi: kendini sevme, minnettarlık ve yaratıcılığın güzelleştirici gücü. Rousteing, “Bugün kendimi epey özgür, epeyce düzgün ve epeyce şanslı hissediyorum” diye yazdı. “Yüzümde bir gülümseme ve minnet dolu bir kalple yeni bir kısma başlıyorum.”

Roustein akabinde, son moda gösterisinden bir an paylaşarak, ilham kaynağını net bir biçimde deklare etti. “bir daha Doğuş ve Özgürlük. “Doktorum @drserror ile gereğince teşekkür edemediğim uzun konuşmaları hatırlıyorum ve bana şunları söylemiş oldu: âlâ olacaksın, yeterli olacak. Tüm bandajlarımı çıkardıklarında ÖZGÜRLÜK hissettiğimi hatırlıyorum”