29 Mayıs 1985 A Bruno Pizzul Finalini söylemek için dokundu Şampiyonlar Kupası arasında Juventus ve Liverpool için planlanmış Brüksel'de Heysel Stadyumu. Grupome stantları ve görüntülerinde 39 ölümle benzeri görülmemiş bir drama, demetsiz bir pizzul tarafından yorumlandı: “Standlarda tüketilen dehşetin İtalya'sında gerçekten ne kadar bildiğini bilmiyordum” Haberler parçalandı ve aksine, akrabalardan akrabalardan, akrabalardan da önce, akrabalarından da önce düşünmedim. Çok fazla ama kabul edilemez şeyler anlatan trajediyi bile en aza indirmek doğru değildi.
Bruno Pizzul ve Heysel Trajedisinin Yorumu: “Artık spor hakkında konuşamayız”
“Aseptik tonla yorum yapacağım”
“Bize yine de oynanması gerektiğini söylüyorlar,” diye ekledi Pizzul, “Bana saçma bir karar ve sonucun zaten ithal edilmeyeceği açık. Cabrini, Tardelli ve PanacheHayranlarla konuşmaya gittiler, onları sakinleştirmeye çalıştılar, ama bu imkansız bir şirket. Bu oyunda aseptik tonla yorum yapacağım ”. Ve aslında, maçın tek golü sırasında Platini Penaltı, Pizzul en ufak bir duyguya ihanet etmedi. “Hayranlar, senin için oynayalım. Sadece sporcunun bu başarı için İtalyan futbolunun başarısı olduğu için ortaya çıkmasına izin vermek için, ama insan bir akşamın acılarını ve acısını korur.
Konular
Bruno Pizzul ve Heysel Trajedisinin Yorumu: “Artık spor hakkında konuşamayız”
“Aseptik tonla yorum yapacağım”
“Bize yine de oynanması gerektiğini söylüyorlar,” diye ekledi Pizzul, “Bana saçma bir karar ve sonucun zaten ithal edilmeyeceği açık. Cabrini, Tardelli ve PanacheHayranlarla konuşmaya gittiler, onları sakinleştirmeye çalıştılar, ama bu imkansız bir şirket. Bu oyunda aseptik tonla yorum yapacağım ”. Ve aslında, maçın tek golü sırasında Platini Penaltı, Pizzul en ufak bir duyguya ihanet etmedi. “Hayranlar, senin için oynayalım. Sadece sporcunun bu başarı için İtalyan futbolunun başarısı olduğu için ortaya çıkmasına izin vermek için, ama insan bir akşamın acılarını ve acısını korur.
Konular