Anzelika Srabiants soruşturması: Balkonda asılıyken manzaralarını çekmiş

bencede

Active member
12 Eki 2020
5,542
0
36
Anzelika Srabiants soruşturması: Balkonda asılıyken manzaralarını çekmiş İstanbul’da yaşayan 33 yaşındaki Ukraynalı model Anzelika Sraufant, dün gece İstanbul Sancaktepe’deki bir sitede Burak Ercan’a ilişkin olan 5. kattaki dairenin balkonundan düşerek öldü. Köpek eğitmenliği yapan Burak Ercan taammüden öldürme hatasından tutuklandı.

Burak Ercan verdiği tabirde, kıskançlık yüzünden tartıştıklarını balkona çıktığında Anzelika Sraufant’ın balkon demirine tutunarak kendisini aşağı sarkıttığını ileri sürdü. Ercan, “Lavabodan çıktığımda balkondan kendini sarkıttığını gördüm. Çabucak cep telefonu görüntüsünü açarak, kayıt yapmaya başladım. daha sonra ben de balkona giderek üste çekmek istedim lakin başaramadım. Beşinci kattaki balkondan aşağı düştü” tabirini kullandı.

İKİ DAKİKA BOYUNCA ÇEKİM YAPMIŞ

Burak Ercan’ın, Anzelika Srabiants’ı cep telefonuyla çektiği görüntüye incelenmek üzere el konuldu. Srabiants’ın balkon korkuluklarına tutunurken yalnızca ellerinin görüldüğü 2 dakikalık görüntüde, “Burak Burak” diye seslendiği, Ercan’ın da İngilizce olarak “come come” (gel gel) cevabı verdiği, son olarak da Anzelika Srabiants’ın “please, please” (lütfen, lütfen) diye bağırdığının tespit edildiği öğrenildi. Görüntüde, hanımın aşağı düşme anlarının da yer aldığı bilgisine ulaşıldı. (DHA)