Ancelotti Madrid'deki mahkemede: “Vergi otoritelerini asla serbest bırakmayı istemedim”

SeviYorum

New member
19 Eki 2020
1,109
0
0
“Çok iyi gitti.” İki saatlik tanıklık, gerçeklerin versiyonunu ortaya çıkarmak ve spektrumun spektrumunu kesin olarak kaldırmak Spagnol fisco'ya frode. Carlo Ancelotti Madrid İl Mahkemesini, eşi Mariann ve oğlu Davide'ın eşlik ettiği 12.30 civarında terk etti, her ikisi de Los Angeles'ın video konferansıyla konuşan Mariann'ın kızı Chloe gibi ifade vermeye çağırdı. Koçu için Real Madrid Savcılık, 4 yıl 9 aylık bir hapis cezasının yanı sıra yaklaşık 3,1 milyon avro para cezası istiyor. Suçlama, 2014 ve 2015 bildirimlerinde 1.062.079 Euro'dan kaçmış olacak, Real Banch'in (2013-2015) ilk aşamasında.

Ancelotti'nin Madrid İl Mahkemesi'ne gelişi

Ancelotti'nin Madrid İl Mahkemesi'ne (Reuters) gelişi

Ancelotti, Real Madrid koçunun ne suçlandığı

Temmuz 2013'ten Ekim 2015'e Madrid'de ikamet eden Ancelotti, savcıya göre, yalnızca Real Madrid ile olan sözleşmesinden elde edilen kazançların, bazı gayrimenkul mülklerinden ve imaj haklarından gelenleri ihmal ettiğini – “suçlamayı açıklayan -” diğer varlıklara satıldığını iddia ettiği hayali bir şekilde “ilan ederdi. Savcıya göre, görüntü haklarından elde edilen gelirler 2014'te 1,2 milyon avro ve 2015'te 2.9 milyon idi. Bu şekilde, İspanya'nın dışına dayanan “gerçek faaliyetler olmadan imaj haklarının satışını simüle ederdi”, böylece İspanya Vergi Ajansı'na karşı opaklığını sürdürecekti.

Ancelotti'nin pozisyonu, çünkü suçlama talebi “temelsiz”

En azından Angelotti'ye göre, nedenlerini açıklayan bir kurucu tez. Mayıs 2015'te Real'den çıkarıldıktan sonra, koç Londra'ya taşınmıştı. Bu noktada, yılın ikinci bölümünde iki kez İspanya'ya dönecekti: birincisi sadece bir gün için; İkincisi üç için. 2015 yılında, toplamda İspanya'da geçirilen günler bu nedenle yılın yarısından daha az olan 155 idi. Bu nedenlerden dolayı, İtalyan koçunun tüm vergi dönemi için katkıları ödemesini talep eden suçlama talebi, vakıfsız görünmektedir. Oğlu Davide'ın sözleri tarafından onaylanan bir pozisyon: Ona göre İspanyol Taxman, 2015 için ödenenlerin bir kısmını iade etti ve yılın yarısından daha azını İspanya'da (tıpkı babası gibi) geçirdi.

Mahkeme salonunda Ancelotti

Ancelotti savunma pazarlığını istemiyor

Bundan dolayı Ancelotti savunma pazarını reddediyorMahkemeye girmeden önce basına atıfta bulunulduğu gibi, adalete olan güvenini yinelediğinde. Bu nedenle koç, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi futbol dünyasına bağlı diğer ünlülerin izlediği yolu takip etmeyecek veya Shakira gibi müzik yıldızı. Ancelotti, tanıklık sırasında açıklandığı gibi, masumiyetinin mutlak kesinliğinin bir kızı: “İspanyol taksisini asla yıpratmaya niyetim olmadı” dedi Ancelotti.

Koç: “Görüntü haklarına hiç önem vermedim”

“Real Madrid bana görüntü haklarının satışını önerdiğinde, İngiliz danışmanımla temas kurdum ve daha sonra bununla ilgilenmedim çünkü her şey benim için doğru görünüyordu. Şimdi bile, burada olduğum için işlerin tamamen düzeltilmediği için bir sahtekarlık olduğunu düşünmedim” diye açıklıyor. “Görüntü haklarına asla önem vermedim, gömlekleri satan oyuncular. Sadece üç yıl boyunca altı milyon net almakla ilgileniyordum ve bir şeyin doğru olmadığını veya devam eden bir soruşturma hakkında herhangi bir iletişim almadığımı hiç fark etmedim”.

Carlo Ancelotti avukatlarıyla

Davadaki son sözler: “Vergi otoritelerini kaşlarını çattığımı söylemeleri beni rahatsız ediyor”

Birkaç gün önce, bir basın toplantısı sırasında Ancelotti konuya geri döndü, adalete olan güvenini yeniden teyit etmişti: “Yasa ve adalete kör bir güvenim var. Vergi otoritelerini çerçevelediğimi, ancak coşku ile ifade vereceğim” – altını çizdi – bir sonraki davada ilk yargılama kazandığını ve “bugün (bugün) öngördüğünü belirtti.