Carlo Ancelotti futbol hakkında konuşma isteği pek yok. Yarın Şampiyonlar Ligi Bernabeu'ya dönüyor MilanoReggiolo'lu antrenör için her zaman özel bir tadı olan bir maç. Ama İspanya günlerdir orada yaşıyor yaşanan sel felaketi Valensiya Ancelotti bile sahayı düşünmekte zorlanıyor: “Üzgünüz ve hepimiz Valencia halkına yakınız. Şu anda futbol hakkında konuşmanın, tıpkı futbol oynamak gibi çok karmaşık olduğunu anlayacaksınız.” basın toplantısı. “Biz bu ülkenin bir parçasıyız ve bu bizi çok etkiliyor. Bu yüzden mümkün olduğu kadar hassas bir konferans düzenlemeye çalışacağım çünkü futbol hakkında konuşmak gibi bir arzum yok” diye ekledi. Ancelotti, “Bu benim için özel bir maç, bunun hakkında konuşmak isterim ama herkese saygımdan dolayı mümkün olduğunca az konuşmak istiyorum” dedi.
Valencia'da sel, Simeone ve Flick saldırıyor: “Hafta sonu oynamanın hiçbir anlamı yok.” La Liga: “En iyi mesaj durmak yok”
02 Kasım 2024
Ancelotti: “Futbolun durması gerekiyordu”
İspanya'da bu konudaki tartışmalarda herhangi bir eksiklik yaşanmadı. La Liga'da karar şampiyonluğu durdurmamak ve planlanan 10 maçın 8'inin düzenli olarak oynanmasını sağlamak: “Yardım etmenin birçok yolu var. Futbol bu hafta sonu durmak zorunda kaldı ve yardım etmek zorundaydı” dedi Ancelotti. “Futbol bir kutlamadır ve siz iyi olduğunuzda kutlama yapabilir ve parti yapabilirsiniz. Aileniz iyi olduğunda ve herkes iyi olduğunda. İnsanlar iyi olmadığında partiye gerek yoktur” diye ekledi. Futbol durmak zorundaydı çünkü daha fazlası var yapamayacağımız önemli şeyler.
Valencia'da sel, Simeone ve Flick saldırıyor: “Hafta sonu oynamanın hiçbir anlamı yok.” La Liga: “En iyi mesaj durmak yok”
02 Kasım 2024
Ancelotti: “Futbolun durması gerekiyordu”
İspanya'da bu konudaki tartışmalarda herhangi bir eksiklik yaşanmadı. La Liga'da karar şampiyonluğu durdurmamak ve planlanan 10 maçın 8'inin düzenli olarak oynanmasını sağlamak: “Yardım etmenin birçok yolu var. Futbol bu hafta sonu durmak zorunda kaldı ve yardım etmek zorundaydı” dedi Ancelotti. “Futbol bir kutlamadır ve siz iyi olduğunuzda kutlama yapabilir ve parti yapabilirsiniz. Aileniz iyi olduğunda ve herkes iyi olduğunda. İnsanlar iyi olmadığında partiye gerek yoktur” diye ekledi. Futbol durmak zorundaydı çünkü daha fazlası var yapamayacağımız önemli şeyler.