Adrienne Adams, Eric Adams'ı yenmek için belediye başkanının ırkına girer (ilişki yok)

Canan

Global Mod
Global Mod
25 Mar 2021
2,326
0
0
Adrienne Adams, Eric Adams'ı yenmek için belediye başkanının ırkına girer (ilişki yok)
New York Kent Konseyi'ne liderlik eden ilk siyah kadın Adrienne Adams Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Haziran ayında belediye başkanı için aşırı kalabalık olan belediye başkanına katılacağını söyledi.

Kendisini görevdeki Eric Adams'a ve RAC'ın favorisi olan eski vali Andrew M. Cuomo'ya temel ve skandalsız bir alternatif olarak konumlandırmayı umuyor.

New York'taki siyasi çevrelerin dışında çok az isim tespiti ve hızla büyük miktarda para toplamak için kanıtlanmamış bir yetenekle, Bayan Adams zaten bir dezavantaj.

Ancak başsavcı Letitia James de dahil olmak üzere çok sayıda Demokratik lider, Bayan Adams'dan kaçmasını istedi. Siyah kadın, iş ve sivil lider grubunun baskısı, Bay Adams yasal ve etik sorunları topladığında büyüdü ve bir dizi cinsel tacizden sonra cinse girmek isteyen Bay Cuomo'nun ortaya çıktı.

“New Yorklular burada yaşamayı göze alamaz, belediye binası kaos içinde ve Donald Trump şehrimizden bağımsız olarak düşer. Kalkma zamanı, ”dedi Bayan Adams, adaylığını açıkladığı bir açıklamada. “Asla belediye başkanı için koşmayı planlamam, ama New York'tan vazgeçmiyorum. Şehrimiz, kendisine ve kendi siyasi çıkarlarına odaklanan birini değil, ilk ve her zaman halkına hizmet eden bir rehberi hak ediyor. “

Güneydoğu Queens'teki bir bölümü temsil eden Bayan Adams, Cumartesi öğleden sonra Jamaika'daki geniş bir kooperatif kompleksi olan Rochdale Village'da, orta menzilli kompleks için bir adaylık olan Rochdale Köyü'nde temsil edilecek. Alan şemasının seçimi, Bayan Adams'ın siyah ve Latin Amerikalı kadınları hedefleme umuduyla üssünü nasıl inşa etmeye çalışacağını temsil ediyor.

Eğer kazanırsa, Bayan Adams sadece ilk belediye başkanı değil, aynı zamanda genel müdürünü başarılı kılmak için konseyin konuşmacısından – şehrin yasama endüstrisinin yönetimi – geçişi başarıyla yürüten ilk kişi olacaktı. Yarışa girişiniz Politico tarafından bildirildi.

Zamanı boyunca, ılımlı bir Demokrat olarak kabul edilen Bayan Adam, son hafızada bedenin en ideolojik olarak en çeşitli fikriyle çalışma çağrısını yönlendirdi.

“Ben bir kamu görevlisiyim, anne, Queens Girl ve ben belediye başkanı için koşuyoruz” dedi. “Drama yok, saçmalık yok. Sadece yetkinlik ve dürüstlükle liderlik etme taahhüdüm. “

Sözcü olan ilk anne ve büyükanne olduğunu söyleyen Bayan Adams, belediye başkanının yasal sorunları emekli olana kadar emekli olduğunu ve ailesiyle daha fazla zaman olduğunu söyledi.

Belirleyici faktör, dört belediye başkan yardımcısının, Adalet Bakanlığı'nın Beş Konaklamadan Bay Adams'a karşı iddianameyi reddetmesinden sonra istifalarını feshetmesiydi. Bay Adams, davasını yerine getirmek için Başkan Trump'ın göçmenlik gündemini desteklemek için pozisyonunu kullanmakla suçlandı.

Belediye Başkanı ile ilgili olmayan Bayan Adams, Haziran ayında Bay Adams'a ilk okulda meydan okuyan dokuz büyük Demokrat adaydan biridir.